Magic Truffels

Wees voorbereid 

1: Weet wat je kan verwachten. Truffels veroorzaken een visuele en hallucinerende ervaring, beter bekend als een trip. Je zult bewuster zijn van jezelf en meer ontdekken over je persoonlijkheid dan je je kunt voorstellen. 

2: Gebruik truffels alleen in een veilige vertrouwde en rustige omgeving.

3: Neem truffels alleen als je geestelijk gezond bent en je op je gemak voelt. Neem nooit truffels als je depressief bent of niet goed in je vel zit. (raadpleeg de verkoper voor  microdossering).

4: Gebruik truffels alleen als jij dat wilt, niet omdat iemand anders dat zegt.

5: Verkoop en gebruik onder de 18 niet toegestaan. Combineer truffels nooit met alcohol medicijnen of andere drugs. Deelneming aan het verkeer of  het besturen van machines is niet toegestaan. Wees bewust van het feit dat je reactievermogen 3 keer zo traag is.

Ben bewust

6: Lang en goed kauwen verbeterd de werking. Neem nooit truffels op een volle maag. Wacht 2 uur met gebruik na elke maal.

7: Neem nooit meer dan 1 doosje per keer, na 30-45 minuten beginnen de effecten. 

8: Accepteer de korte periodes van angst en twijfel tijdens de trip, ze horen erbij en verdwijnen vanzelf. Na een maximum van 6 uur is de trip uitgewerkt. Bij ons in de winkel adviseren wij u een tripstopper erbij te nemen.

9: Neem de tijd om alle indrukken te verwerken.

10: Truffels zijn één van de beste ervaringen die de natuur ons te bieden heeft. Geniet ervan!

 

Voor vragen en info: 06-33897705

                                                                                                                MAGIC DREAMS